ZAPRASZAMY NA BAL ANDRZEJKOWY 2019, tym razem 30 listopada 2019 r. o godz. 19.00. Cena to 160zł od osoby a w tej cenie: konsumpcja – dania gorące i zimne, napoje, owoce i ciasta oraz alkohol bez limitu-wódka oraz wino białe i czerwone (wytrawne wina marki własnej).
Obsługę muzyczną naszego balu zapewni DJ „THOMAS”. Repertuar Balu przewiduje światowe przeboje polskiej i zagranicznej muzyki rozrywkowej (na naszych balach nie gramy muzyki disco polo).
Jak na każdym naszym spotkaniu andrzejkowym pojawią się też wróżby i zabawy.
Cena obejmuje także dwugodzinny kurs Disco Foxa (na którym nauczymy Was ok. 6-7 figur), tańca którym można znakomicie bawić się na Andrzejkach i na każdej innej imprezie. Już zwyczajem jest, że nauka tego bardzo praktycznego tańca poprzedza nasze bale (sylwestrowe, karnawałowe, itd. ) i będzie ona bezpłatna dla uczestników balu, ale z takiego kursu za odpłatnością mogą skorzystać także osoby nie planujące udziału w imprezie. Polecamy go zatem wszystkim. Odpłatność za ten najbliższy kurs dla osób, które nie będą uczestnikami na naszym balu, wynosi 50 zł od osoby. Kurs odbędzie się przy minimalnej ilości ośmiu zgłoszonych par w terminie do 16 listopada 2019. Zgłoszenia w recepcji (tel. kom. 884 894 111)
Andrzejkowe menu 2019 (jeszcze nad nim pracujemy…:))
Gorąca kolacja:
- Zupa krem z dyni z mlekiem kokosowym i prażonymi płatkami dyni
- Polędwiczki z chrzanem, zawijane w boczku z gnocchi i modrą kapustą
Dania gorące serwowane:
- Policzki wieprzowe w sosie demi glace z puree z marchwi, białą kapustą
- Podudzia faszerowane kaszą gryczaną, żółtym serem i pieczarkami
- Zupa krem z buraków z serem feta
Dania zimne:
- Zestaw rolad: serowo-drobiowa, szpinakowa z łososiem, z indyka z serem pleśniowym i szynką
- Pasztet z cukinii
- Roladki z szynki z musem chrzanowym i szparagami
- Śliwki zawijane w boczku
- Sałatka z chrupiącym kurczakiem w panierce kokosowej z sosem miętowym
- Sałatka z buraka z szynką parmeńską i sosem lazur
- Sałatka brokułowa w muszlach makaronowych
- Galaretki pomidorowe
- Babeczki nadziewane czerwonym i zielonym pesto
Dania zimne na bufecie (na wiejską nutę):
mięsa pieczone i pasztety, kiełbasa wiejska, galareta wieprzowa, deska serów, śledzie z cebulką, pierogi w bemarze, żurek z jajkiem i kiełbaską w kociołku
Coś na słodko: ciasta, owoce, desery 🙂
Napoje: napoje zimne (coca-cola, sprite, napoje i soki owocowe, woda mineralna gazowana i niegazowana) i gorące (kawa, herbata), wino białe i czerwone marki własnej, wódka Bocian (wszystko bez limitu).
… i pamiętajcie, że radość, uśmiech i chęć do zabawy zabieracie w nieograniczonych ilościach.
Kilka zdjęć z Balu Andrzejkowego 2018, więcej zdjęć znajdziecie w galerii zdjęć.