Zapraszamy na kolejny Karnawałowy Bal Maskowy, tym razem 25 lutego 2017 r. o godz. 19.00. Cena to 140zł od osoby a w tej cenie: konsumpcja – dania gorące i zimne, napoje, owoce i ciasta oraz alkohol bez limitu-wódka Wyborowa oraz wino białe i czerwone (marki własnej z sycylijskiej winnicy).
Obsługę muzyczną naszego balu zapewni DJ „AXEL”. Repertuar Balu przewiduje światowe przeboje polskiej i zagranicznej muzyki rozrywkowej (muzykę disco polo traktujemy podobnie jak inne gatunki muzyczne i dlatego na naszym balu pojawi się kilka wybranych utworów tego gatunku) Warunki konieczne do spełnienia, to obowiązkowa maska i dobre humory.
Karnawałowe menu:
Kolacja na powitanie: zupa dyniowa z ziarnkami dyni i mlekiem kokosowym, schab w panierce z purée ziemniaczanego z kaszą i buraczkami.
Dania gorące serwowane: zupa gulaszowa
Dania gorące w bemarach:
- kurczak w sosie pomarańczowym
- ryż z sosem koperkowym
- kluski śląskie
- golonki na kapuście
Dania zimne i przystawki na stołach:
- rolada serowo-drobiowa
- schab ze śliwką
- rolada z indyka
- galantyna z kury
- śledzie z cebulką
- sałatka z kurczaka z mixem sałat i ziarnami dyni
Dania zimne i przystawki na bufecie:
- śledzie w śmietanie
- deska serów, kabanosy,
- pomidory z mozarellą
- szparagi na sałatce jarzynowej
- sałatka grecka
- kremowy mus z łososiem i sałatą
- sałatka warstwowa z naczosami
- sałatka w muszlach makaronu
- śliwki w boczku
- pasztety
Coś na słodko …:)
Napoje: napoje zimne i gorące, wino białe i czerwone marki własnej z sycylijskiej winnicy, wódka Wyborowa (bez limitu).